Skip to main content

Advent 2019

By 29. 11. 2019informace

Advent je v běhu každého roku tím časem, kdy se můžeme zastavit, zhodnotit a přemýšlet. Nní nutné ale myslet jen na to, co jsme zažili a čím jsme si prošli. Je to také čas naděje, která je ztělesněna v příchodu Mesiáše, na kterého během Adventu „čekáme“. Čas, kdy se můžeme s nadějí podívat do dalších dní. Víme totiž, že i když život není nikdy lehký, tak je nám nablízku někdo, komu můžeme důvěřovat.

Letošní Advent není žádná výjimka a nevyhne ani nám v Na Cestě 🙂 Jsou před námi 4 bohoslužby.

3. bohoslužba, která proběhne od 18:00 večer, bude ve znamení hostů – hudbu obstará brněnsko-šumavská kapela Terebint a slovo Alexandr „Saša“ Flek autor Parabible a jeden z týmu překladatelů / autorů skvělé a velmi moderní Bible 21. Bude to jistě stát za to a tak zvěte své kamarády a známé – přes naše sociální sítě a nebo jim jen napište anebo zavolejte. Případně si doneste svoje Parabible pro podpis od Saši 😉

Závěrečnou bohoslužbou adventu také uzavřeme společně tento rok jak Večeří Páně, tak i následným obědem. Budeme tak moci spolu ještě probrat vše, co jsme zažili – a nebylo toho opravdu málo.

Rok 2019, který máme téměř za sebou, nebyl pro mnohé z nás vůbec lehký. Na povrch vyplavaly manželské krize, osobní těžkosti a zápasy, nemoci dětí i dospělých. Na druhou stranu jsme ale byli svědky i radostných událostí. Měli jsme několik křtů a také svateb. Na bohoslužbách se objevují noví lidé, někteří se zapojují do života společenství.

Máme tak naději do příštího roku, že naše snažení není prázdé mlácení slámy, ale má smysl.

advent Na Cestě 2019

Discover more from Na Cestě | Společenství Církve bratrské Brno

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading