Skip to main content

Jarní Víkend v Kaprálově mlýnu

By 8. 4. 2018pozvánky

Zveme Vás na společný jarní víkend našeho společenství Na Cestě, který se uskuteční v Kaprálově mlýnu poblíž Ochozu u Brna v termínu 1.-3. 6. 2018.

Přihlásit se je možné na následujícím odkazu – přihlašovací formulář.

INFO

Pokud už tedy víte, že chcete a můžete jet, tak se přihlaste co nejdřív, protože zájem je veliký a ubytovací kapacity omezené. Víte-li o někom, kdo by se k nám rád na víkend připojil, tak neváhejte a přihlaste ho také. Kvůli následné organizaci prosím, abyste tak učinili nejpozději do konce dubna. Za rodinu vždy zvolte zástupce, který nejprve členy své rodiny přihlásí a následně se mnou bude komunikovat další podrobnosti.

Všem přihlášeným pošleme emailem zavčas další informace a bude-li třeba, tak se každému vynasnažíme pomoci, když bude nezbytné něco zjistit nebo zajistit. Kdybyste nevěděli jak na formulář nebo chtěli něco řešit, tak napiště na mail Tomášovi, který má organizaci s přihlašováním na starosti – veselsky.tomas(zavináč)gmail.com.

PROGRAM

Součástí programu bude páteční večer chval, sobotní vyučování, kterým navážeme na loňský víkend, kdy jsme mluvili o deseti znacích zdravé církve, uslyšíme svědectví lidí z Na Cestě o jejich cestě za Bohem, budeme spolu moct jen tak být v krásném údolí řeky Říčky. V neděli budeme mít bohoslužbu a budeme společně slavit Večeři Páně.

Podívejte se na fotografie z loňského víkendu, abyste si udělai představu o tom, na co se těšit 🙂

Next Post

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..