Skip to main content

Král David – Tábor dorostu 2019

By 19. 8. 2019fotky

Na přelomu července a srpna jsme vyrazili spolu s dětmi z dorostu na podsadový tábor. Mnozí už se na týdenní dobrodružství v lesích v okolí vesničky Držková na Valašsku moc těšili. Minulý rok jsme na stejném místě prožili biblický příběh Jozueho, letos jsme v příběhu pokračovali-tématem byl Král David.

Děti během celého týdne trénovaly své tábornické dovednosti. Vždy během dopoledne měly příležitost plnit úkoly související s životem na táboře, v přírodě, ale také s příběhem Krále Davida – stříleli jsme z luku a praku, trénovali jsme morseovku, uzly, někteří také rozdělali svůj první oheň bez pomocí papíru :-).

V průběhu odpoledne jsme se vžili do Davidova příběhu a hráli jsme tématické hry, ve kterých děti rozdělené do 3 izraelských kmenů zažívaly nadšení ze hry i napětí – přesně jako tenkrát David, když pobýval na Saulově královském dvoře, pak před ním utíkal, aby si zachránil holý život a nakonec se stal sám králem.

Na fotkách si můžete prohlédnout, jak jsme se celý týden měli. Více fotek se objeví v průběhu podzimu na dorostovém webu. Rodiče se také můžou těšit na přístup do zaheslované online galerie, kde najdou všechny fotky z tábora. Přístup přijde také během podzimu e-mailem.

A co dál? Čeká nás nový školní rok, budeme se na dorostu potkávat každé pondělí od 23. 9. vždy v 17:30 v prostorách Drakenu na Kraví Hoře. Těšíme se na všechny děti ve věku 6-12 let, přijďte se podívat mezi nás!

Discover more from Na Cestě | Společenství Církve bratrské Brno

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading