Skip to main content

Křest Pavla Krupy

By 22. 1. 201924 ledna, 2019fotky

Minulou neděli jsme měli velkou rodinnou oslavu. Stejně jako je v každé rodině velká událost i radost, když přijde na svět nový člověk, je tomu stejně i v rodině věřících. Pavel Krupa, který do našeho společenství Na Cestě chodí už nějaký čas, se rozhodl, že svůj život chce žít Kristem a ve svém dalším životě tak „kopat za jeho tým“. Pavel se navíc rozhodl, že tohle své rozhodnutí si nenechá jen pro sebe, ale dá jej najevo taky křtem.

A co to vlastně křest znamená? Konec starého života a nový začátek. Jako křesťané věříme, že Ježíš místo nás zemřel za naše hříchy, abychom my mohli mít věčný život v nebi. To je ta dobrá zpráva, která dává smysl každému dni našeho života.

„Neboť Bůh tak miloval svět, že dal svého svého jediného Syna, aby žádný, kdo v něho věří, nezahynul, ale měl život věčný“.

Tahle nabídka platila před dvěma tisíci lety stejně, jako platí dnes. A platí stejně pro každého z nás. Pokud vás zajímá, co vlastně znamená křesťanství a každodenní život s Kristem, přijďte kteroukoli neděli v 10 hodin dopoledne do Otevřené zahrady. Podívat se, poslechnout si a nebo se zeptat na otázky, které nosíte v hlavě.

Fotogalerie

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..