Skip to main content

Společný oběd

By 19. 6. 201717 srpna, 2017fotky
oběd | Na Cestě Brno

V neděli 18. 6. jsme bohoslužbu Na Cestě zakončili slavností Večeře Páně. Následně jsme si společně (již poněkolikáté) opravdu užili společný oběd. Rozhodli jsme se využít krásného a teplého počasí. Oproti předchozím obědům s pizzou, které se odehrály uvnitř sálu, jsme grilovali a stolovali venku. Mohli jsme si tak vychutnat i všechny příjemná zákoutí Otevřené zahrady.

Zatímco jedni ještě sklízeli nástroje a aparaturu po bohoslužbě, jiní se už chopili rozpálení grilu. Účast byla velmi hojná, a tak se náš společný oběd spíše podobal bohaté hostině. Kromě masa a jiných grilovaných pochutin tu nechyběly ani nejrůznější druhy domácích salátů a dezertů.

Především ale nechyběla příjemná atmosféra, které si užívali malí i velcí. Dospělí spolu v různých skupinách a skupinkách čile konverzovali na různá témata u stolů. Děti si z ničeho nedělaly velkou hlavu a vychutnaly si obědový piknik přímo v trávě. Společný oběd se tak v příjemném tempu protáhl až do pozdějších odpoledních hodin a někteří ve společných rozhovorech pokračovali ještě i cestou do svých domovů.

Tento společný oběd byl sice posledním v tomto školním roce, ale už teď se můžeme společně těšit na ten letní, který proběhne při prázdninové bohoslužbě v neděli 23. 7., opět v prostorách Otevřené zahrady.

Pro připomenutí atmosféry na společném obědě si můžete prohlédnou naši galerii fotek.

Discover more from Na Cestě | Společenství Církve bratrské Brno

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading